Gisteren moest ik weer eens hartelijk lachen om hoe leuk die wet van de aantrekkingskracht toch werkt. Ik was op weg met de auto om boodschappen te gaan halen. Voordat ik de parkeerplaats op reed die zo goed als vol was, wenste ik een parkeerplekje voor de deur. Ik kwam aanrijden en ja hoor, er reed een auto weg vlak voor de deur van het winkelcentrum. Het werkt toch ook altijd.

Hoe werkt de wet van de aantrekkingskracht?

Maar hoe dan, hoor ik je denken. Als je ervan overtuigd bent dat dit zo is en je bent er heel erg dankbaar voor, dan helpen ze je echt met wat je graag wenst. Dat zijn dat je gidsen en het universum.

Belangrijk is wel om heel duidelijk te zijn wat je vraagt. Het kan anders gebeuren dat je het net even wat anders ontvangt dan je het gewenst hebt. Dus wees specifiek. Een parkeerplek, maar wel voor de deur.

Zo wens ik eigenlijk alles. En alles gebeurt dan ook zo. Er is echter  één ding wat je ook echt moet doen om je wensen te laten gebeuren. Vind dat jij het ook echt waard bent om te ontvangen wat je vraagt.

Wet van de aantrekkingskracht,  coaching in Rotterdam

Heel belangrijk om je wensen te manifesteren is dus jezelf volledig 100%  accepteren voor wie je bent en vind datje het waard bent om alles te mogen ontvangen.

Heb je het gevoel dat dit  je alleen niet gaat lukken, dan wil ik je met alle liefde hiermee helpen.

Door inzichten te krijgen door een stukje coaching en te weten wat je moet doen, kun je al jouw wensen manifesteren.

De coachingpraktijk is gevestigd te Rotterdam. Woon je verder weg dan kan het coachen ook via Skype of telefonisch.