Relatiecoaching leert je liefde voor jezelf te hebben

 Soul2Soul is uit passie opgericht om anderen te helpen. Niemand zit te wachten op een moeizame relatie. Je bent immers niet voor niets het partnerschap met elkaar aangegaan. Toch komt het vaak voor dat relaties in een sleur raken. Relatiecoaching biedt hier de oplossing voor.

​Spreek relatieproblemen uit door relatiecoaching bij Soul2Soul

Een relatie beginnen is niet zo moeilijk, maar een relatie goed houden is voor velen van ons niet eenvoudig. Relatiecoaching kun je zien als relatietherapie en is bedoeld om op een positieve manier met elkaar in gesprek te komen en de vaak onderliggende behoeften en verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Vaak wordt het als een drempel ervaren om in relatietherapie te gaan. Je bent bang voor het onbekende. Mensen komen nu eenmaal niet graag uit hun comfort zone en de mening van uw (in)directe omgeving speelt vaak ook een belangrijke rol. Veelal is er het gevoel dat je relatieproblemen maar samen moet kunnen oplossen. Wanneer dit echter niet meer lukt, kan hulp van een onafhankelijke derde in de vorm van een relatiecoach heel zinvol zijn. Soul2Soul kan jullie in dit kwetsbare proces bijstaan als professionele relatiecoach.

Wat doet een relatiecoach?

Een relatiecoach helpt bij relatieproblemen. Vaak wordt direct de link gelegd met een partnerrelatie. Echter kan een relatiecoach ook van toepassing zijn binnen een werkrelatie. Een relatiecoach is een onafhankelijke derde die samen met jou de achterliggende problemen binnen jouw relatie probeert te achterhalen.

De relatiecoach aanpak van Soul2Soul

Tijdens de relatiecoach sessies maak ik gebruik van de technieken van onder andere Louise Hay, Julia Hastings en Byron Katie. Deze technieken zijn gebaseerd op de boeken ‘je kunt je leven helen’, ‘je bent goud waard’ en ‘de vier vragen die je leven veranderen’.

Relatie

Willen jij en je partner werken aan jullie relatie? Dan is het advies om gezamenlijk online te komen op de afgesproken dag en tijdstip. Is dit niet mogelijk? Dan is een 1-op-1 sessie ook altijd een mogelijkheid.

Werkgevers

Bij een werk gerelateerde relatie is het ook mogelijk om een online relatie coachingstraject op te starten. Mogelijk is er een conflict op de werkvloer, onenigheid of miscommunicatie over het uitvoeren van de werkzaamheden. Communicatie speelt hierin een grote rol. Een onafhankelijke derde in de vorm van een relatiecoach kan hierin bemiddelen en adviseren.

Kies voor jezelf
Is het jouw wens om weer een harmonieuze relatie te hebben met je partner, vrienden, collega’s of familieleden? Wil je weer kunnen genieten van elkaars gezelschap en jezelf en de ander in zijn waarde laten?  Ik help jou door je inzichten te geven waardoor de relatie weer beter zal gaan verlopen.

Liefdescoaching

Loop jij voortdurend de verkeerde partner tegen het lijf en wil je dit graag anders gaan zien? Boek dan gerust een consult en ga aan de slag hoe je dit kunt veranderen om jouw droompartner aan te trekken. Ik kan angstblokkades en tweelingziel healingen doen en je alles vertellen wat je moet doen om dit te bereiken.

Ontvang een behandelplan voor jouw probleem!