OVER SOUL 2 SOUL

Soul2Soul is opgericht uit passie en mededogen, om andere mensen te helpen waar dat nodig is op hun levenspad. Door mijn eigen ervaringen weet ik als geen ander hoe gecompliceerd het leven soms kan zijn. Vaak zit je vast in een bepaald denkpatroon of ben je geconditioneerd door anderen, waardoor je het gevoel kunt hebben in een vicieuze cirkel te zitten. Met behulp van een coach kun je daaruit komen en een heel ander zicht op het leven krijgen. Door te zien waardoor bepaalde situaties in je leven gebeuren, kunnen het verleden en de gebeurtenissen een plek krijgen. Je gaat inzien wat je lessen zijn en begrijpen wat je anders had kunnen en mag gaan doen. Hierdoor ga je inzien dat je zelf de leider bent over je eigen leven.

Door intensief met mijn persoonlijke groei en bewustzijn bezig te zijn, kwam ik erachter waarom mijn leven zo gelopen is. Ik heb geleerd dat iedereen zijn eigen wereld creëert en die dus ook zelf kan veranderen. Alles begint met liefde, waardering en respect voor jezelf hebben. Niets is toeval en alles heeft een reden. Er is altijd een keuze hoe je met situaties omgaat. Gedachten zijn enorm krachtig en bepalen uiteindelijk voor een heel groot deel jouw leven.

Wie is Soul2Soul?
Mijn naam is Angela, ik ben life- en relatiecoach, liefdescoach, healer, regressietherapeute, reikimaster en medium.

Vanaf mijn geboorte heb ik mediamieke gaven. Ik voelde overledenen bij mij en wist hoe situaties gingen verlopen. Op latere leeftijd ben ik mij hierin gaan verdiepen door middel van diverse opleidingen op het gebied van esotorie, coaching en healing. Daardoor heb ik mij ontwikkeld tot life-en relatiecoach, reikimaster, healer, spiritueelcoach en intuïtief gesprekspartner, liefdescoach, medium en kaartlegster.

Door te luisteren, contact met jou ziel te maken, in te voelen en mediamieke gaven weet ik al heel snel de blokkade te vinden die jou belemmert in jouw leven. Hierdoor kan er snel aan de slag gegaan worden met het werken en helen van jou blokkade. Dit zorgt ervoor dat je snel in je kracht komt te staan en je weer geluk gaat terug vinden. Ik ben gespecialiseerd in liefdesvragen, werk, financiën en de wet van de aantrekkingskracht. Ook gezinsgerichte vragen en hulp bij hoogsensitiviteit voor volwassenen en kinderen kunt u bij mij terecht.