Als je chakra’s niet goed in balans zijn kun je allerlei specifieke klachten ervaren. om als eerste te beginnen met je stuitchakra. Als je eerste chakra, ook wel stuitchakra , niet goed in balans is je kun je angstig en nerveus voelen. Je voelt je niet veilig, niet bij anderen en ook niet bij jezelf. Als deze chakra uit balans is ben je niet goed gegrond, je bent niet aanwezig in het hier en nu. Ook kun je last hebben van een gebrek aan discipline.

Ook zwaarlijvigheid kan een gevolg zijn van een verstoring in de balans van dit chakra. Je kunt last hebben van materialisme en hebzucht.

Het uit balans zijn van deze chakra kan de volgende lichamelijke klachten geven: aambeien, fistels, darmklachten van de dikke darm, klachten van de benen en de botten. Ook kunnen blaasproblemen veroorzaakt worden door een stuitchakra dat uit balans is. Veelal raken chakra’s uit balans door het niet uiten van emoties die hier een uitweg in zoeken.

Reiki helpt met het weer in balans brengen van chakra’s. Door reiki worden de blokkades verwijderd en de chakra’s weer geopend of als ze te ver open staan in de juiste mate gesloten. De energie gaat weer stromen waar het stromen moet en je gaat je weer lekkerder in je vel voelen.

Heb je last van lichamelijke klachten? Boek gerust eens een healing (reikibehandeling) en laat je chakra’s weer in balans brengen en blokkades opheffen. Tijdens deze healing ontvang je ook nog een aurahealing, zodat de vernieuwde energie bij je blijft en niet weer wegstroomt.

Jij bent het waard om je goed te voelen!