Soms kom je in situaties terecht die je veel verdriet kunnen bezorgen. Soms kun je daarover heen stappen en verdwijnt dit verdriet. In sommige gevallen lukt dit niet en blijven je ermee rondlopen. Het kan ook zijn dat je een stuk kunt verwerken, maar er blijft een rest achter. Het lukt je niet om dit verdriet te transformeren naar weer een blij gevoel. Dit kunnen diverse situaties zijn zoals een overlijden, een verlies van een partner door scheiding of verbreken van de relatie. Iemand heeft je enorm teleurgesteld, je voelt je verlaten en afgewezen door iemand of een situatie. Het kan ook zijn dat je verdrietig bent omdat je bepaalde zaken zelf niet goed hebt aangepakt. Kortom, verdriet van alle aard. Dit verdriet kan ook lichamelijke klachten bezorgen van allerlei aard. Vage, maar soms ook heel duidelijke aantoonbare klachten.

Reiki ondersteunt hierbij hel goed. Het helpt je het verdriet weg te halen. Verdriet waar je al langere tijd mee rondt loopt, maar ook kortstondig verdriet. Het is dus absoluut niet nodig om met verdriet te blijven rondlopen. Reiki helpt je echt met verwerken van emoties. Reiki helpt situaties te plaatsen en weer los te laten. Hierdoor kun je weer verder en  focus hebben op andere dingen. Leuke dingen, waar je blij van wordt.

Waarom rondlopen met vervelende emoties als het niet nodig is? Wil je je ook weer blij en gelukkig voelen? Boek dan eens een behandeling en gun het jezelf om je weer gelukkig te voelen.