Problemen oplossen en meer innerlijke rust en harmonie

Een life coach is een onafhankelijk persoon die jou stap voor stap begeleidt in jouw proces. Een life coach begeleidt je in je verwerkingsproces en helpt jou te begrijpen waarom de dingen zijn zoals ze zijn en hoe je deze kunt keren en oplossen.​ Ben jij op zoek naar een life coach in Rotterdam? Dan biedt Soul 2 Soul voor jou de uitkomst.

​Life coaching geeft jou de handvatten voor het leven

Life coaching geeft jou de handvatten die nodig zijn om tot inzichten te komen over de situatie waar je mee zit. Life coaching leert je om problemen op te lossen en meer innerlijke rust en harmonie in je leven te ervaren.

Life coaching aanpak

In mijn life coaching praktijk maak ik gebruik van diverse life coaching technieken, waaronder de spiegelmethode. De spiegelmethode wordt ook wel the work genoemd en is een krachtige techniek ontwikkeld door Byron Katie. De spiegelmethode is gebaseerd op het gegeven dat gedachten energie zijn en vormt een belangrijk onderdeel van de life coaching aanpak van Soul 2 Soul.

Life coaching laat je anders denken

Door life coaching ben je je hoofd op andere gedachten. Onze gedachten zijn zeer krachtig. Wat je denkt wordt zichtbaar aan de buitenkant. Door de spiegelmethode reis je naar de diepere lagen van het bewustzijn, waardoor je uitkomt bij de kern van het probleem. Hierdoor krijg je inzichten. Met deze inzichten ga je inzien wat ervoor heeft gezorgd dat je in een bepaalde situatie terecht bent gekomen.

Life coaching helpt je verder
Samen gaan we ervoor zorgen dat je niet langer rondloopt met problemen en vragen. Stap voor stap gaan we naar geluk en balans. Iedereen verdient een liefdevol en gelukkig leven, ook jij. En life coaching helpt jou hierbij!

Ontvang een behandelplan voor jouw problemen op maat. Omschrijf onderstaand je probleem en ontvang direct een plan!