Middels een kaartlegging kan er een stukje meegelopen worden in de toekomst

De kaarten vertellen je hoe een situatie of de toekomst gaat verlopen. De kaarten in combinatie met het contact van gidsen geven je advies hoe ermee om te gaan en te handelen. In de praktijk wordt gebruikt gemaakt van een uitgebreid Lenormand kaartendek. Dit kaartendek geeft nog iets meer te zien dan een standaard Lenormandkaarten dek.

Er zijn diverse kaartleggingen mogelijk:

Liefdes kaartlegging

Tijdens een liefdeslegging kunnen vraagstelling gesteld worden zoals komt er nog een nieuwe liefde op mijn pad, komt mijn ex-partner nog terug, hoe denkt een man of vrouw over mij, hoe gaat deze relatie verder verlopen of zit er een toekomst in deze relatie. Dit zijn voorbeelden van veel gestelde vraagstukken over de liefde. Uiteraard kun je nog een hele andere vraag hebben over de liefde. Geen probleem. Alle vragen mogen gesteld worden.

Tweelingziel kaartlegging

Tijdens een tweelingziel kaartlegging gaan we dieper in op hoe het proces tussen jou en je tweelingziel gaat verlopen. Komen jullie bij elkaar, waar staat je tweelingziel ten opzichte van jou, wat mag je leren van je tweelingziel of is je tweelingziel je tweelingziel of toch een zielsverwant. Dit en alle andere vragen omtrent je tweelingziel zullen in deze kaartlegging bekeken worden.

Werkgerelateerde kaartlegging

Tijdens een werkgerelateerde kaartlegging wordt er ingegaan op wat er op werkgebied speelt. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn of je nog blijft werken op je huidige werk, of er een nieuwe baan komt, hoe om te gaan met bepaalde situaties op het werk of mensen, komt er een promotie of salaris verhoging, of hoe je zakelijk je kunt verbeteren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van veel gestelde vragen omtrent werk. Ook hier geld dat alle vragen mogelijk zijn en beantwoord zullen worden.

Financieel gerelateerde kaartlegging

Bij een financieel gerelateerde kaartlegging wordt er gekeken naar het verloop van de financiƫn. Tijdens deze kaartlegging ga je zien of je financiƫn stabiel blijven, hoe je deze kunt verbeteren en welke mogelijkheden er voor jou zijn om hier meer invloed op uit te kunnen oefenen.

Algemene kaartlegging

Tijdens en algemene legging krijg je te zien en te horen wat voor jou op dit moment belangrijk is om te weten. Dit kan zijn punten waar je nog aan moet werken, korte toekomstvoorspellingen op diverse gebieden of boodschappen van overledenen. Na een algemene kaartlegging kunnen we dieper ingaan op wat er uit de kaarten komt en de vragen die je daarover hebt.

Wil je meer weten over kaartlegging? Neem dan gerust contact met mij op.

Contact opnemen