Veel mensen hebben de laatste tijd last van vermoeidheidsklachten en zelfs een burn-out. De druk in het dagelijks leven neemt steeds meer toe. We moeten steeds meer presteren en veel mensen kunnen niet met deze druk omgaan. Het is helemaal moeilijk als je ook nog eens hooggevoelig bent. Je voelt meer dan de gemiddelde mens, durft minder snel nee te zeggen en je hebt meer last met het aangeven van eigen grenzen. Je gaat maar door en door.

Reiki helpt hierbij. Reiki geeft meer energie en zet je meer in je eigen kracht. Een burn-out gaat sneller over, omdat je veel meer energie krijgt door de behandelingen. Tijdens de reikibehandeling geef ik ook een aurahealing. Door deze healing sluiten de eventuele gaten in je aura, zodat de energie die je ontvangt niet gelijk weer wegloopt.

Als extra ondersteuning gebruik ik tijdens de reiki het liefst ook nog essentiële oliën. Deze ondersteunen extra het genezingsproces, waardoor de healingen nog sneller gaan en dieper werken. De olieën worden aangepast op de klachten waar je voor naar de praktijk komt.

Reiki is enorme sterk helende energie en zeer ondersteunend voor vele klachten. Reiki helpt bij vermoeidheid en burn-out, maar ook bij blokkades, pijn, ontstekingen, verdriet, stress, depressie, eenzaamheid, faalangst, somberheid, onzekerheid, meer geloven in jezelf, blessures, hyperventilatie, slapeloosheid, liefde voor jezelf, ontspanning en rust, verhoging van het bewustzijn, chakra’s balanceren, opschonen van negatieve energieën en rsi.

Ben je nieuwsgierig geworden? Boek dan gerust eens een behandeling. Je zal zien dat het werkt.