Wensen, we hebben ze allemaal. Of ze nu klein of groot zijn, we hebben ze. Diepe verlangens om iets te hebben. Iets te hebben wat ons gelukkiger maakt. Helaas lukt het niet altijd of soms helemaal niet om die wensen te manifesteren. Wat je ook doet, je wens gaat niet in vervulling. Reiki kan je helpen om je diepste wensen en verlangens wel gemanifesteerd te krijgen. Reiki haalt blokkades bij je weg die vaak op onbewust niveau zitten. Je weet niet dat ze er zitten. Hierdoor word je tegengehouden in het niet manifesteren van je wensen of je doelen.

Als reikimaster en als medium voel ik waar die blokkades zitten. Door daarmee aan de slag te gaan verdwijnen deze blokkades. De energiestroom gaat beter op gang komen en je chakra’s komen weer in balans, omdat ze weer rechtgezet worden. Hierdoor kom je beter in je vel te zitten. Je gedachten worden positiever. Zelfliefde neemt toe en je krijgt meer energie.

Als reikimaster gebruik ik symbolen om deuren te openen en je kracht te geven. Door deze symbolen in je energieveld te zetten geven deze je de kracht en het vermogen te bereiken wat je wenst. Tevens wordt er door het universum, gidsen en engelen flink meegewerkt tijdens de healing

Al jaren werk ik als Reikimaster in mijn praktijk en ik heb de meest mooie wonderen zien gebeuren. Van mensen die diep in de put zaten tot mensen die net even dat kleine duwtje nodig hadden om te komen waar ze wilden zijn. Reiki is dus geen overbodige luxe om jezelf dat te geven. Reiki is een cadeau voor het leven.

Reiki kan iedereen leren. Door zelf Reiki te leren wordt je bewustzijn verhoogd en ga je naar een hogere energietrilling. Het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken en mediamieke en intuïtieve gaven worden versterkt . Reiki kun je op jezelf toepassen, ten alle tijden. Hoe fijn is het als je jezelf weer in balans kan brengen, pijnen weg kan halen en je energieniveau weer op peil kunt krijgen. Reiki kun je ook op afstand geven. Daarvoor is Reiki II noodzakelijk. Je leert hoe je dit moet doen en krijgt daarvoor de symbolen mee die je hiervoor moet gebruiken. Reiki 3A stimuleert je mediamieke gaven en reiki 3B leert je om anderen in te wijden.

Om het jaar goed te beginnen ga ik na een lange tijd weer Reiki inwijdingen geven. Dit doe ik , omdat het belang van reiki zo enorm belangrijk is, zowel voor anderen als voor jezelf. Reiki I gaat plaatsvinden op zaterdag 11 januari en Reiki II zal gegeven gaan worden op zaterdag 25 januari. Ik werk met kleine groepjes, dus geef je daarom nu al op, vol=vol. De prijs van zowel Reiki I als I, die in 1 dag gegeven gaan worden bedraagt 125,- euro.

Geen ervaring met reiki maar wel behoefte aan meer rust en harmonie? Boek gerust eens een behandeling. Je bent meer dan welkom! Vindt het jezelf waard.