Helaas hebben veel vrouwen te maken met vaginale klachten of blaasontsteking.  Wij vrouwen vragen ons vaak af, hoe dit kan en komt. Veelal heeft het te maken met de zuurgraad van onze vagina en een bacterie waar we vatbaar voor kunnen zijn. Maar waarom heeft de ene vrouw hier wel last van en de ander niet.

Vroeger had ik met mijn ex-man vaak last van blaasontstekingen en klachten. Nadat ik ben gescheiden heb ik er nooit meer last van gehad.

Ik ben dit toen gaan onderzoeken, want je lichaam geeft aan wat goed en niet goed voor je is. Klachten in de onderste chakra’s hebben te maken met de verbinding vader-moeder, je basis zeg maar. Ik had geen goed fundament met mijn vader en mijn partner deed de laatste jaren ook niet altijd heel respectvol naar mij, wat mij onbewust deed denken aan mijn vader. Ik was dus boos op hem hoe hij met mij omging. Dat hij zijn moeder op de eerste plaats zette en niet mij. Bij mijn vader was ik verre van echt belangrijk. Zowel voor mijn vader en mijn ex-man kwam ik dus niet op de eerste plek.  Dus ik was met regelmaat pisnijdig. Pisnijdig kan zich dus uiten als het met vader-man te maken heeft in blaasontsteking en andere vaginale klachten.

Als je hier  regelmatig last van hebt, ga dan eens naar binnen en terug naar je jeugd en kijk ook hoe jij vindt dat je partner met je omgaat. Kijk of er nog boze emoties zitten ten aanzien van je vader. Ik zal niet zeggen dat dit altijd 100%  zo is, maar bij de meeste mensen die in mijn praktijk komen met deze klachten komen we hier veelal op uit.

Reiki kan hierbij heel goed helpen. Reiki helpt met het helingsproces van deze storing in de basis. Helpt boosheid te transformeren en helpt verdriet te verwerking hieromtrent. Reiki helpt mede mee om deze blokkade op te lossen, om deze chakra weer in balans te brengen.

Heb je hier regelmatig last van neem dan gerust contact met mij op. Ik help je vanuit liefde met het weer in balans brengen van je lichaam en geest.