Ontzettend veel mensen in Nederland zijn single. We verlangen allemaal naar die ene echte ware. Wat zou het mooi zijn als die op je pad zou komen. Wat een gelukkig mens zou je dan zijn.

Je wacht al jaren, je trekt wel mensen aan, maar die zijn het niet. Je wordt niet respectvol behandeld door diegene of ze laten je weer zitten. Ze gaan terug naar hun ex of hebben last van bindingsangst. Herken je het? Goed lees dan zeker nog even verder….

Hoe komt het nu toch dat het maar niet lukt die ene echt ware te vinden? Ik heb het al vaker gezegd en blijf het zeggen: zie jezelf als die ene ware. Zie jezelf als je grootste vriend of vriendin, die er altijd voor je is. Waar je mee opstaat en mee naar bed gaat. Die partner is dan als het ware een bonus. Een aanvulling in plaats van een invulling. Een invulling die de leegte in je moet opvullen.

De juiste partner aantrekken begint dan ook met het leren houden van wie jezelf bent. Cliché? Wellicht, maar helaas wel de waarheid. Ik hoor je denken, ja en al die andere mensen dan die in een relatie zitten en ook niet allemaal zichzelf helemaal leuk vinden of van zichzelf houden? Wel ik help je uit de droom….ga eens praten met deze mensen en vraag eens of ze echt gelukkig zijn in hun relatie. Vanuit mijn dagelijkse werk kan ik je vertellen dat je veelal een nee te horen zal krijgen.

Dus wil je een gelukkige relatie? Hou van jezelf en los je blokkade en angsten in jezelf op.

Reiki helpt hierbij. Reiki lost angsten en blokkades op en stimuleert zelfliefde. Dit omdat de helende energie rechtstreeks uit de bron van boven komt en alleen bestaat uit liefde.

Vaak na 3 tot 4 behandelingen begin je al een groot verschil te merken in hoe je je voelt en in het leven staat. Doordat ik ook altijd een aura healing toepast, blijft de goede energie die je krijgt ook bij je.

Vind het jezelf waard om ook een leuke en goede relatie te hebben en te houden van wie je bent. Boek gerust eens een behandeling. Meer info op www.soul-2-soul.nl of stuur een mail naar info@soul-2-soul.nl