Nederlandse mensen hebben steeds eerder last van slijtage klachten.

Deze gewrichtsklachten kunnen zeer pijnlijk en vervelend zijn. Echter door een andere mind-set en reiki kan deze vervelende ziekte van degeneratie en slijtage wel zeker verbeteren. De pijn kan wel degelijk minder worden en de slijtage kan worden vertraagd en soms zelfs gestopt. Het is niet zo als de arts zegt, je moet er maar mee leren leven.

Wij mensen krijgen niet voor niets lichamelijke klachten. Deze worden altijd ergens door veroorzaakt. Het kan iets erfelijks of aangeboren zijn, maar het kan ook zijn dat je lichaam je iets wilt vertellen, zelfs als het aangeboren of erfelijk is.

Artrose is slijtage en artritis is een ontsteking van deze slijtage. Deze veroorzaakt nog meer pijn dan de artrose zelf. Reiki helpt enorm bij artritis om de pijn te verlichten en zelfs de ontsteking weg te laten gaan. Hierdoor ervaar je minder pijn en worden de gewrichten weer wat soepeler.

Elke ziekte wordt ergens door veroorzaakt. Eén van de oorzaken van het ontstaan van artrose is als je het leven als zwaar ervaart. Sterke en veel emotionele pijn kan dit proces op gang brengen. Je bent vaak diep gekwetst en je voelt je alleen in je verdriet. Het kan ontstaan door negatieve gedachten betreffende jezelf, je houdt vast aan pijnlijke herinneringen of een pessimistische levensfilosofie ( ik ben toch niet goed genoeg en alleen geboren voor verdriet en ellende). Ook hier komt het stuk gebrek zelfliefde weer om de hoe kijken.

Artritis wordt hierdoor ook veroorzaakt, maar er zitten dan ook nog boze emoties bij. Dus je bent niet alleen verdrietig en voelt je machteloos. Je bent ook nog eens behoorlijk boos op de gebeurtenissen en de gevoelens.

Bij vele lichamelijke en psychische klachten komt dit steeds weer naar boven. Des te belangrijker om zelfliefde te stimuleren en de boosheid te transformeren. Dit kan onder andere met reiki bereikt kan worden.

Voedsel heeft ook zo zijn invloed. Suikers zijn enorm slecht bij artrose en artritis. Mensen die deze gevoelens en ervaringen hebben eten vaker suiker. Suiker noemt men ook wel surrogaat liefde. Je bent dus sneller geneigd naar zoetigheid te graaien bij een gebrek aan zelfliefde.

Uit ervaring spreek ik. Ik heb een behoorlijk gebrek hieraan gehad. Het leven na mijn na mijn scheiding en een snel verbroken relatie direct daarop volgend heb ik als behoorlijk zwaar ervaren. Gevolg een versleten heup en een versleten rug. Heup is inmiddels wel vervangen en met mijn rug gaat het geweldig goed. Ik zit super in mijn vel door een goede mind-set en ik merk een enorm verschil met de slijtage. Als ik dat dus niet doe en mij zorgen maak om van alles en nog wat. ervaar ik veel meer pijn dan dat ik dat niet doe.

Wil je dus van je pijnen af, ben je eigenlijk verplicht om van jezelf te gaan leren houden. Hierdoor kun je beter voor jezelf zorgen, je grenzen stellen en loslaten. Gun jezelf daarom wat behandelingen met de liefdevolle reikibehandelingen.

Wil je met je pijnen aan de slag? Wacht niet langer en neem contact met mij op. Als ik deze kan overwinnen, kun jij het ook. Samen zijn we sterk. Ik ben ervoor je!

Neem gerust eens een kijkje op mijn website of stuur een mail.voor meer info naar info@soul-2soul.nl