Afgelopen week ben ik  begonnen met een 2-daagse cursus moeiteloos coachen en helen. Wat een geweldige cursus. Wat maakt dit snel oude pijnen los en worden ze hiermee getransformeerd. Geen  gesprekken over het verleden, maar direct naar de kern. Je lichaam vertelt je wat er opgeruimd dient te worden.

Uitgangspunt is dat je al heel bent

Alles is goed en alle emoties mogen er zijn. De meeste ziektes en heftige situaties worden veroorzaakt door gedachten en in hele hoge mate door het niet uiten van emoties. Je hebt het gevoel dat je wordt niet gehoord, gezien en schreeuwt om aandacht. Je voelt je niet goed genoeg. Dit kan veel agressie, destructieve levenswijze en depressies veroorzaken. Ook vele lichamelijk klachten kunnen ontstaan door het niet uiten van emoties of het onderdrukken hiervan.

Door de drukte van de dag luister je  vaak niet naar je gevoelens. je hebt meegekregen dat boos zijn niet goed is, je niet mag  vloeken en vooral niet jezelf zijn. Je dient  jezelf aan te passen daar waar nodig is. Wie ben jezelf nog in deze maatschappij van het vele moeten. Wie ben je in je essentie?

Het is tijd, tijd om daar naar terug te keren

Niet langer meer je emoties en pijnen  onderdrukken. Jezelf niet meer onderdrukken met allerlei zaken die je eigenlijk diep van binnen niet meer wilt Het is tijd weer jezelf te zijn, wat een ander ook zegt. Tijd voor vrijheid en het ervaren van innerlijke vrede. Maar ook tijd om niet meer met oude pijnen zowel innerlijk als fysiek te blijven rondlopen. Moeiteloos helen is voor mensen met fibromyalgie, reuma, athrose, rugklachten, spierklachten van allerlei geschikt. Migraine, hyperventilatie, depressies, stress en ga zo maar door. Moeiteloos helen kan voor alles goed zijn.

De meeste pijnen, fysieke ziektes en klachten komen voort uit het onderdrukken van emoties. Ga hiermee aan de slag. Geef jezelf over en kies voor vrijheid en vrede in jezelf.

Binnenkort in mijn praktijk moeiteloos helen. Ben je therapeut en wil je ook moeiteloos leren coachen en helen? Hou dan mijn website, facebook en de website van centrum Sensibel in de gaten. Over niet al te lange tijd komt Marlon Brammer-Lohn van Moeiteloos helen, vrede in jezelf naar Centrum Sensibel, gevestigd te Capelle aan den IJssel.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen van Centrum Sensibel? Ga naar de website en meld je aan voor deze en andere trainingen op het gebied van healing en bewustzijn.www.centrumsensibel.nl

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op en ik vertel je meer. mail naar info@soul-2-soul.nl

groeten,

Angela