Onlangs stuitte ik op het programma Married at first sight. Wauw, mensen die trouwen met elkaar zonder dat ze elkaar kennen. En dan maar hopen dat het werkt. Ik was zeer verbaasd en nogsteeds. Zou dit echt kunnen? Ze lieten 2 koppels zien die echt gelukkig waren geworden. Er was zelfs een liefdesbaby geboren bij een koppel. Echter, de rest is mislukt. Net zoals vele dates mislukken via een datingsite.

Hoe kan het nu toch dat het zo moeilijk is om de ware te vinden? Of althans het vinden van een maatje om het leven mee te leven. Om leuke dingen mee te doen. Lief en leed te delen. ANGST!! Pure angst dat mensen van elkaar verwijderd houdt en het niet blij zijn met wie men zelf is. Onzekerheden over onszelf, oude pijnpunten die er nog zitten. Oude pijnen die door de ander wordt aangeraakt en zeer doen. We gaan ze niet aan, maar rennen weg. Voelen ons onbegrepen. Zijn teleurgesteld en ervaren hierdoor veel verdriet, met als gevolg weer een teleurstelling en een opbouw van angst erbij.

Om de liefde te manifesteren is het heel belangrijk om eerst te kijken naar wat er in je eigen rugzak nog zit en die zoveel mogelijk leeg te maken. Leer jezelf te accepteren. Jezelf volledig te omarmen en blij te zijn met wie je bent. Alles is energie, ook je gedachten en gevoelens ten aanzien van jezelf. Hierdoor trek je mensen en situaties aan die je laten zien hoe je over jezelf denkt en met jezelf omgaat. Dus als je jezelf niet leuk vind, trek je ook een partner aan die niet voor je zal gaan. Heb je geen respect voor jezelf, ben je hard tegen jezelf, voila je trekt iemand aan die je ook niet respectvol behandeld en hard tegen je is. Zo binnen zo buiten. Dus ga in ieder geval met jezelf aan de slag. Hou van wie je bent, accepteer wie je bent. Als je dat kan, dan zal niet alleen de liefde makkelijker gaan, maar eigenlijk alles in het leven. Je financiën, gezondheid, vrienden, noem maar op. Je kunt ook beter je grenzen stellen en jezelf ook veel meer waard gaan vinden.

Als we daar nu eens aan gaan beginnen, wordt de zoektocht alweer iets makkelijker. En nee, het is geen makkelijke weg die afgelegd moet worden. Ik heb hem ook mogen bewandelen. Hierdoor leef ik nu wel een fantastisch leven met alles wat mijn hartje maar begeert. En daar is geen wetenschap aan te pas gekomen, alleen heel hard werken aan jezelf, iedere keer weer. Je lessen leren, bijsturen, nog een stapje erbij in het jezelf liefhebben. Maar al dat harde werken is het uiteindelijk wel meer dan waard. Wat ik kan, kan jij ook zeker en vast. Ik wil je daar dan ook graag bij helpen, zodat je vanuit je hartchakra iemand gaat aantrekken die echt bij je past. Puur omdat jij het jezelf waard vindt.

Wil je meer weten? Maak gerust een afspraak via info@soul-2-soul.nl.

Warme groet,

Angela