Wat ik vaak merk in mijn coachingspraktijk te Rotterdam in gesprekken met mensen, dat ze te lang rondlopen met levensvragen. Mensen blijven maar piekeren en komen maar niet op het juiste antwoord. Hierdoor stagneer je in hun groei en bouw je blokkades op. Met alle gevolgen van dien.

Als ik dan vraag waarom ze niet eerder hulp hebben gezocht krijg ik vaak te horen dat ze vinden een coach eng vonden of te duur. De meeste mensen vinden een coach eng, omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze moeten veranderen. Dat er heel diep wordt gegaan naar de pijn die er zit. Dat je in een heel lang traject terecht komt, wat bovendien ook nog heel veel kosten met zich meebrengt. Niets is minder waar.

Coachingspraktijk Rotterdam

In mijn coachingspraktijk in Rotterdam, waar ik al jaren mensen life coaching geef, kan het coachen heel erg snel gaan. Vaak na 3 a 4 gesprekken zijn ze al een heel stuk op weg. Je moet wel één ding doen en dat is dat je uit de situatie wilt komen waar je in zit. Dat is het enige wat ervan je gevraagd wordt.

Moet je enorm veranderen? NEE, is mijn antwoord. Je moet je bewust worden van wat je doet en dat moet je gaan veranderen. Verder hoef je niets te doen. Is dat eng? Nee totaal niet. Het is een enorme verlichting als je handgrepen aangereikt krijgt waardoor je leven er ineens een stuk leuker uit gaat zie en makkelijker verloopt. En dat is toch wat we allemaal willen? Een uiteindelijk moeiteloos leven.

Mede door de nieuwe techniek van moeiteloos helen, vrede in jezelf, kunnen blokkades nog sneller opgeruimd worden.

Coaching – investeren in jezelf

Geen hele lange gesprekken meer en enorm duiken in het verleden. Weer het oude keer op keer oprakelen en doormaken. Dit behoort tot het verleden. In Rotterdam wordt gecoacht middels geen woorden, maar daden. Niet poetsen, maar doen. Bij Coaching Rotterdam door Soul-2-Soul wordt je vraagstuk gelijk bij de kern aangepakt. Hierdoor zijn er snellere resultaten en minder kosten. Bedenk wel, investeren in jezelf is het beste wat je kunt doen!

Coaching is dus niet eng. Coaching is leuk. Coaching is het jezelf waard vinden een mooi en moeiteloos leven te leiden. Het coachen in Rotterdam door Soul-2-Soul biedt nu diverse pakketten aan om jou naar een mooier leven te leiden en antwoord te bieden op al jou vraagstukken en blokkades.

Coaching buiten Rotterdam

Woon je niet in de buurt van Rotterdam? Geen probleem. Het coachen is ook mogelijk via Skype of telefonisch. Gooi nu je angsten overboord en ga met je gedrag aan de slag, maar wees verder degene die je bent. Je mooie eigen ik!

Ik hoop je snel te spreken.

Namasté,
Angela