Iedereen heeft het recht om een leuke relatie te hebben

Er zijn nog nooit zoveel vrijgezellen mensen geweest als nu en toch lukt het vele van ons maar niet om een leuke en goede relatie te creëren. Uit onderzoek blijkt dat het voor mensen die hoogsensitief zijn nog moeilijker is. Met name omdat deze groep mensen hun gevoel willen volgen, in de liefde moet je ook zeker je hoofd gebruiken.

De meest gestelde vragen die ik krijg zijn:

  • Komt er nog een nieuwe liefde op mijn pad
  • Komt mijn ex-partner nog terug
  • Waarom loop ik steeds de 'verkeerde' persoon tegen het lijf of mijn grote liefde zit nog in een relatie, gaat hij voor mij kiezen.

Iedereen heeft het recht om een leuke relatie te hebben als je daar behoefte aan hebt. Er zijn echter een aantal zaken die je wel en niet moet weten. Deze heb ik in de loop der jaren ontdekt als ervaringsdeskundige, relatiecoach en liefdescoach.

Omdat ik gemerkt heb dat er een taboe heerst rondom het moeite hebben om een relatie te creëren, hier durven mensen niet voor uit te komen. Hiervoor heb ik een online cursus ontwikkeld die jou precies verteld wat je moet doen en wat je ook vooral niet moet doen om die leuke relatie te krijgen.

Hoe het werkt ?

Een maand lang gaan we aan de slag krijg je iedere week tips wat je wel en niet moet doen om een leuke relatie te gaan aantrekken. Tevens coach ik jou 4 weken lang elke week een uur via de telefoon, Skype of Facetime. In dat uur mag je je al je vragen stellen die je hebt met betrekking tot deze training en jezelf.

Ik weet wat je moet doen en niet moet doen, Ik wil je dan ook dolgraag helpen om een goede partner te gaan aantrekken voor jou. Dit kan alleen maar als je weet hoe je moet handelen en wat je moet doen. Know the rules en je behoudt elke vent, als je alle regels kent!

Uiteraard zijn heren ook van harte welkom. ​Deze training kost 998,- euro

Wil je meer weten over online relatie coaching? Neem dan gerust contact met mij op.

Contact opnemen