Leer werken met de wet van de aantrekkingskracht

Heb je geen tijd of zin om een persoonlijke workshop te volgen maar wil je wel graag leren om met de wet van de aantrekkingskracht te werken? Wil je niet je leven dromen, maar je droom leven? Volg deze cursus dan nu online.

Duur cursus

Deze cursus duurt 30 dagen. Tijdens deze 30 dagen ontvang jij de 13 stappen die jij nodig hebt om wensen te kunnen manifesteren. Je krijgt links toegestuurd met tips die jou nogmaals laten zien hoe de wet van de aantrekkingskracht daadwerkelijk werkt.

Persoonlijke coaching

Tevens ontvang je 4 uur persoonlijke coaching via Skype, Facetime of telefonisch waarin je al je vragen kunt stellen die je tijdens deze cursus eventueel hebt gekregen en te evalueren waar je nu staat.

De cursus vangt aan op elke 1e van de maand, zodat je echt een maand lang bewust en intensief bezig bent met de wet van de aantrekkingskracht. Op deze manier komt er een shift in je systeem, waardoor het ook echt voor jou gaat werken.

Wacht niet langer om je diepste wensen te manifesteren. Om jou dromen te leven en jezelf het allerbeste te gunnen, je bent het immers waard!

Introductieprijs: van  €1498,- voor  €998,-

Wil je meer weten over Aantrekkingskracht online coaching​? Neem dan gerust contact met mij op.

Contact opnemen